Töihin Codentoon?Olemme Codentossa aina valmiita innokkaasti vastaanottamaan ongelmanratkaisuun intohimoisesti suhtautuvia tyyppejä osaksi porukkaa. Tällä hetkellä meillä on erityisesti etsinnässä seuraavaa:

Kokenut kehittäjä

Haluatko tuoda näkemyksesi ja kokemuksesi projekteihin, joiden tarkoitus on sujuvoittaa ja helpottaa yritysten ja julkishallinnon arkea? Hyvä, sillä se on jokaisen projektimme päämäärä ja yksi niistä asioista, joista me Codentolla motivoidumme.

Etsimme nyt joukkoomme vahvistusta senior-tason front-end ja/tai back-end -kehittäjistä.

Muutos on mahdollisuus

Projektiemme lähtökohta on usein se, että asiakkaamme on paininut jonkin ongelman kanssa kuukausia, joskus jopa vuosia. Me emme pelkää haasteita, ja olemme onnistuneet ratkomaan sellaisiakin pulmia, joihin asiakkaamme ovat uskaltaneet toivoa ratkaisua vain unissaan. Projektiemme kesto vaihtelee parista kuukaudesta pariin vuoteen, ja teemme kaiken ketterästi. Asiakkaamme eivät osta meiltä ainoastaan ohjelmistoja vaan myös kokonaisvaltaista muutosta toimintaansa.

Tällaisia me olemme

Meillä on näkemystä ja mielipiteitä monesta asiasta, ja suhtaudumme analyyttisesti ympäröivään maailmaamme. Meitä yhdistää vahvan ammattiosaamisen lisäksi liberaali maailmankatsomus ja ironinen insinöörihuumori. Teemme töitä joustavasti, mikä mahdollistaa meille hyvän tasapainon työ- ja perhe-elämän välillä. Tiistaisin kokoonnumme toimistolle Kaisaniemeen ja niinä päivinä, kun emme näe toisiamme, kommunikoimme Slackilla. Tykkäämme haastaa toisiamme; toisinaan kisaamme siitä, kuka saa algoritmeilla systeemistä nopeimman, toisinaan käynnissä on leuanveto- tai lankutuskisa.

Sinä

Sinun roolisi on toimia konsulttina asiakkaidemme tiloissa toimivaa koodia luoden. Takanasi on kehittäjäelämää jo sen verran, että tiedät, milloin on paras keskustella eteen tulevista haasteista asiakkaan kanssa, ja milloin on viisainta tehdä itsenäisiä, asiantuntijuuteesi perustuvia päätöksiä.

Olet etsimämme henkilö jos:

  • Seisot sanojesi takana ja teet työsi määrätietoisesti, muttet haise itsekehulle
  • Sinulta sujuu sekä front-end että back-end-kehitys, tai olet jommassakummassa ”the man”
  • Puhut natiivisti vähintään kahta ohjelmointikieltä, jonka lisäksi hallitset mielellään myös JavaScriptin
  • Sytyt enemmän muutoksesta kuin totuttujen toimintatapojen säilyttämisestä

Hakuohjeet ja lisätiedot

Haluamme, että vuoden kuluttua meillä aloittamisesta olet jonkun laajalti käytetyn teknologian osalta yksi Suomen parhaista. Mahdollistamme ammatillisen kehittymisesi uteliaisuutta tukevalla tekemisen hengellä ja sillä, että meillä palkkaasi ei määritä henkilökohtainen laskutusasteesi. Tuemme kollegiaalisuutta, keskinäistä tiedonjakoa ja työssä oppimista, eikä sinua sakoteta työkaverin auttamisesta.

Emme voi vielä varmaksi tietää, mihin projektiin saat kätesi upottaa, mutta voimme taata, että mielenkiintoista tekemistä meillä riittää. Lähetä meille 16.11.2014 mennessä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen rekry(at)codento.com. Lisätietoja meistä ja tehtävästä antaa Kaitsu, p. 040 774 3754, kaj.mustikkamaki(at)codento.com.

#JavaScript #Java #Python #Scala #Scrum #Ketterä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *