Codento valittu Hanselin IT-konsultointi 2015 – 2019 -puitesopimuksen alueille A, B ja FHanselin IT-konsultointi 2015 – 2019 -puitesopimuskilpailutuksen tulokset saivat lainvoiman 5.5.2015. Voimme nyt nöyrinä ja samalla ylpeinä kertoa, että Codento ja yhteensä 51 loistavaa alihankkijakumppaniamme jatkavat työtä onnistuneiden julkishallinnon IT-projektien eteen myös uudessa Hansel-puitesopimuksessa.

Codenton palveluita saa uuden IT-konsultointi 2015 – 2019 -Hansel-sopimuksen kautta seuraaville alueille:

  • A: Projektinhallinta- ja integraattoripalvelut
  • B: Määrittely- ja arkkitehtuuripalvelut
  • F: Tietoturvallisuus, auditoinnit ja varautuminen

Tuloksista tarkemmin Hanselin omilla sivuilla:
https://www.hansel.fi/uutiset/it-konsultoinnin-hankintapaatokset-ovat-nyt-lainvo
https://www.hansel.fi/uutiset/hankintapaatokset-it-konsultoinnista 

“Olemme innoissamme kilpailutusvoitosta”, kertoo Codenton julkishallinnon asiakkuuksista vastaava Tommi Ullgrén. “Meidän hommanamme on poistaa asiakkaiden stressiä ja tehdä julkishallinnon IT-hankkeista parempia ja onnellisempia. Sitä työtä pääsemme nyt jatkamaan.”

Muutosagentin työrukkanen on siis hihat käärittynä valmiina projektien kimppuun. Ota yhteyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *