Anu Takala

Konsultti, projektipäällikkö

Tuoteomistajuus, DevOps, tekninen tuotehallinta, projektit, IAM, jatkuva julkaiseminen, valmiin toimittaminen asiakkaille joustavasti

LinkedIn: Anu Takala

Anu Takala on teknisen tuotehallinnan ja projektoinnin moniottelija, jolle on kertynyt kokemusta sekä kotimaasta että kansainvälisiltä areenoilta, useammalta liiketoiminta-alueelta ja asiakassegmentistä. Anun asiantuntijuus painottuu ohjelmistoliiketoimintaan, asiakkaiden vaatimusten määrittelyyn myös tietoturvallisesti, projektiriippuvuuksien identifioimiseen ja hallintaan sekä valmiin toiminnallisuuden julkaisemiseen kehitystiimien kanssa. Anu pitää kunnia-asiana sitä, että saa toimitettua asiakkaille tarpeen mukaisia ratkaisuja ja sen päälle kiitokset tekijöille hyvin tehdystä työstä.

Projektikokemusta Anulle on karttunut mm. uusien teknologioiden pilotoinnista, ohjelmistojen ja käyttäjäntunnistus- ja lisensöintipalvelinalustojen kehittämisestä sekä VM-Ware että pilvipalveluympäristöissä, single-sign-on integraatioista ja erikokoisista migraatioprojekteista. Anu on luotsannut projektejaan pääosin lean-, Scrum- ja Kanban-metodein. Järjestelmien, teknologioiden ja projektien monimutkaisuudesta huolimatta kulloisenkin statuksen viestintä hoituu Anulta useammalla kielellä, myös kuulijan kannalta ymmärrettävästi. Ja kaupanpäälliseksi Anulla piisaa sisäistä aurinkoista energiaa, joka ei lopu kesken.

Uteliaisuus ja halu ymmärtää kokonaisuuksia sekä yksittäisten asioiden merkitys kokonaisuudelle on Anulle sisäsyntyistä  luonnollisesti se näkyy ja kuuluu myös: kysymällä selviää. Vastaavasti Anu tekee kaikkensa saatellakseen asiakkaat tiedontarpeineen paremmalle tolalle.

Vapaa-aikanaan Anuun voi törmätä mm. fillarin selästä, pelaamasta kadulla capoeiraa sekä karhun ja suden (virallisesti koiriksi rekisteröityjä kuitenkin) kanssa ihan missä vaan myös jälkikasvun jalkapallopelejä seuraamassa.