Marika Weckström | HR Manager | Codento

Marika Weckström

HR Manager, 044 0771776

HR, rekrytointi

LinkedIn: Marika Weckström

Marika on valmistunut Helsingin Yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi ja kiinnostui jo yliopistoaikoinaan henkilöstöasioista. Häntä kiinnostavat etenkin rekrytointi ja työhyvinvointi. Marikalle on tärkeää, että rekrytointi tehdään kunnioittavasti ja ammattitaidolla. Hänelle on kertynyt työkokemusta rekrytoinnin parista konsulttiyrityksestä, josta hän sai kipinän it-rekrytointeihin.

Marikalle on tärkeää, että jokainen työntekijä kokee työnsä merkitykselliseksi. Pelkillä eduilla ja palkalla ei hänen mielestään pitkälle pötkitä, vaan itse työn on oltava mielekästä. Marika haluaisi myös, että työpaikalla jokainen voi olla oma itsensä ja siellä vallitsisi turvallinen ilmapiiri itsensä toteuttamiselle, keskusteluille ja mielipiteiden vaihtamiselle. Sen eteen Codentolla tehdäänkin töitä joka päivä.

Vapaa-ajalla Marikan voi löytää crossfit-salilta, kesäisin uimastadionilta tai jostakin Helsingin kahvilasta ystävien seurasta. Ulkomaille hän matkustaa aina kun mahdollista ja silloin hänet löytää veden alta sukeltamasta ja tutkimasta vedenalaista maailmaa.