Turo Mikkonen

Ohjelmistokehittäjä

Fullstack, JavaScript, PHP, Java, MySQL, MSSQL, HTML5

LinkedIn: Turo Mikkonen Twitter: Turo Mikkonen

Turo Mikkonen on ohjelmistokehittäjä, joka on ollut mukana tekemässä mm. toiminnanohjausjärjestelmää, yritysten välisiä integraatioita sekä tuotetietojen haku- ja puhdistustyökaluja. Lisäksi hän on toiminut freelancerina mainostoimistolle, jossa hän kehitti virtuaalisia esitteitä, esitepohjaa ja ylläpiti CRM-järjestelmää.

Codentolla Turo tekee fullstack-projekteja. Turon vahvimmat kielet ovat PHP, Java ja JavaScript. Hän toivoo erityisesti pääsevänsä koodaamaan DevOps:in puitteissa. Hän haluaisi päästä myös ohjelmoimaan Pythonilla sekä tekemään React-fronttia. Erityisesti viime aikoina häntä on alkanut kiinnostaa testiautomaatio, ketterät menetelmät sekä CI/CD (Continuous Integration/Continuous Delivery) -työskentelytapa.

Turo opiskelee Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelijän koulutusohjelmassa erikoistuen innovaatioon ja yrittäjyyteen. Turo tekee parhaillaan opinnäytetyötä nykyaikaisista testaamisen ja ohjelmistokehityksen prosesseista ja siitä, kuinka ne kannattaa ottaa käyttöön organisaatioissa.

Vapaa-ajallaan Turo kehittää videopelejä Unityllä ja Godot-enginellä sekä soittaa kitaraa Post-Metal -bändissä.