Fullstack-ohjelmistokehittäjä

Codento on koti kokeneille ja vaikuttamishaluisille kehittäjille. Työtämme ohjaa laatu, tietoturva, jatkuva kehittyminen ja ymmärrys asiakkaan tarpeista. Meillä saat käyttää omia aivojasi ja olla asioista eri mieltä. Teemme päätökset eri piireissä, joihin voi vapaasti liittyä. Pääset siis antamaan oman kädenjälkesi siihen, mihin suuntaan Codento kehittyy.

Alla Leo kertoo, millaista Codentolla on olla töissä:

Olen tällä hetkellä projektissa, jossa rakennamme asiakkaan speksien pohjalta kokonaan uutta sovellusta. Meitä on kolme codentolaista tekemässä tätä projektia ja työskentelemme toimistoltamme käsin. Projektissa on parasta se, että saamme rakentaa sovelluksen kokonaan omilla ratkaisuillamme eikä vanhoja päätöksiä ole rasittamassa työtä. Samalla kuitenkin uusien päätöksien tekeminen tekee työstä haastavaa.

Käytämme työssämme muun muassa Djangoa ja Reactia. On tärkeää, että osaamista löytyy ohjelmistoarkkitehtuurista, koska kaikki liikkuvat palaset on saatava osumaan yhteen ja hahmotettava kokonaiskuva. Haastetta lisää se, että ei ole mitään lähtökohtaa mistä iteroida.

Projektin lisäksi osallistun Codenton rekrytointiin käymällä lounashaastatteluissa ja pitämällä teknisiä haastatteluja. On kiva, kun pääsee vaikuttamaan siihen, millaisia ihmisiä Codentolle palkataan. Siisteintä täällä työskentelemisessä onkin luottamus tekemiseen ja saan aika vapaat kädet kaikessa. On myös kiva, kun Petri (tj) tulee välillä hehkuttamaan niskan taakse hyvin tehdystä työstä.

Haluatko Leon työkaveriksi?

Emme malta odottaa, että saamme kuulla sinusta! Jos tarvitset lisätietoja, voit pirauttaa tai laittaa sähköpostia rekry-vastaavallemme Marikalle 044 0771776, marika.weckstrom@codento.com.

Projekteissamme devaajat pääsevät useimmiten itse valitsemaan käytettävän teknologian. Pääosin keskitymme Open Source -teknologioihin. Nykyisissä projekteissa fronttiteknologioista meillä on käytössä muun muassa Vue ja React ja backend-puolella esimerkiksi Python/Django, NodeJS ja Spring Framework – myös muu osaaminen on tosi tervetullutta. Jos edellä mainitut ovat tuttuja, saatat olla hakemamme Codento-kettu.

PS Teemme projekteja sekä julkisella, että yksityisellä puolella. Olemme tehneet yhteistyötä myös startupien kanssa. Löydät muutaman esimerkin projekteistamme täältä.

 

Hae paikkaa
Hae paikkaa LinkedInin kautta