Myyntipäällikkö, ohjelmistokehitys

Helsinki, vakituinen

Olemme henkilöstön johtama, itseorganisoitumiseen ja -ohjautuvuuteen sekä inhimillisyyteen luottava yritys. Haluamme tehdä myyntiä raikkaalla ja asiakkaan huomioivalla tavalla ja nyt rekrytoimme joukkoomme lisää myyntivoimaa. Sinun panoksellasi opimme yhdessä tekemään myyntiä yhä paremmin ja saamme asiantuntijamme meille merkityksellisiin projekteihin – tule siis jättämään jälkesi ja rakentamaan itsesi näköistä työpaikkaa!

Meillä pääset tekemään hands-on myyntiä vapaasti ja luovasti, ja voit hyödyntää vapaana olevien konsulttiemme ammattitaitoa asiakkaiden auttamiseen. Saat käyttöösi modernin myynnin digitaaliset apuvälineet ja koko organisaation lämpimän tuen. Työssäsi sinua auttaa hyvin toimiva markkinointi, joka on luonut jo mahtavan pohjan inboundille, josta on hyvä edelleen jatkaa myynti-markkinoinnin kehittämistä. Hommia siis riittää!

Keitä me olemme?

Codentolla työskentelee ohjelmistokehittäjiä ja menetelmäkonsultteja, joille tarpeeksi haastavat ja mielenkiintoiset projektit ovat erittäin tärkeitä. Toivomme, että et ajattele asiantuntijuuden myyntiä pelkkänä CV-kauppana, vaan olisit oikeasti kiinnostunut siitä, että saat projekteihin oikeat osaajat. Siksi kommunikaatio ja yhteistyö konsulttiemme kanssa on tärkeää.

Meillä on hyvä maine asiakkaiden keskuudessa ja kohta 14 vuoden kokemuksemme on kasvattanut meille myös jo pysyvämmän asiakaskunnan. Nyt haluamme kasvaa ja löytää myös uusia suuntia. Tällä hetkellä meitä on lähes 50 osaajaa ja tavoitteemme tälle vuodelle on panostaa kannattavuuteen ja siihen, että Codentosta tulee asiakkaiden luotettavin kumppani erilaisissa kehitysprojekteissa.

Näistä linkeistä pääset tutustumaan meihin lisää:
codento.zapter.io/codentosta
www.codento.fi/sosiokratia

Hae paikkaa 28.4. mennessä – ole kuitenkin nopea, täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä!

Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Hae paikkaa

KATSO PAIKKA LINKEDINISSÄ