Ohjelmistokehittäjä tai -arkkitehti

Helsinki

Yrityksistä huolimatta maailma ei ole vieläkään tullut valmiiksi, ja sama pätee myös ohjelmistoihin. Erilaisia tarpeita ohjelmistoille tulee jatkuvasti uusia ja me kuljemme asiakkaidemme kehityksessä mukana parhain mahdollisin työkaluin.

Ohjelmistokehittäjänä tai -arkkitehtina Codentolla olet jatkuvasti luomassa uutta ja parantamassa vanhaa. Oletko ollut tekemisissä erilaisten tietojärjestelmähankkeiden kanssa? Kannattaako ostaa valmis ja integroida vai tehdä kokonaan oma? Entä onko syytä korjata vanhaa järjestelmää vai rakentaa uusi muuttuneiden vaatimusten mukaisena?

Codentolla pääset työskentelemään näiden ja vastaavien kysymysten parissa niin julkishallinnon kuin erilaisilla alueilla toimivien yritysten kanssa. Asiakkaamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, mutta halutessaan työtä voi tehdä myös etäämpää. Ohjelmistokehittäjämme Turo teki esimerkiksi Japanista käsin etätöitä lyhyen pätkän ja Joonas kiersi ympäri maapalloa muutaman kuukauden.  

Toivomme sinulta, uutena työkaverinamme, että olet osaava ja innostunut devaaja. Olet motivoitunut kehittämään itseäsi ja soveltamaan oppimiasi taitoja jokapäiväisessä työssäsi. Ohjelmointikielten suhteen olemme kaikkiruokaisia ja projekteja on tarjolla niin frontin kuin backendinkin puolelta. Sujuvuuden vuoksi toivoisimme, että osaisit vähintään Pythonia, Javaa tai JavaScriptiä eri variantteineen. Uskallat kertoa oman mielipiteesi, mutta osaat myös hyväksyä erilaisia näkemyksiä ja tapoja toimia osana tiimiä.

Osaathan vähintään kahta teknologiaa seuraavista: React, Vue, Python, Django, Java, Spring, AWS, Node.js. Kuulisimme mielellämme myös muista osaamisistasi!

Emme malta odottaa, että saamme kuulla sinusta! Jos tarvitset lisätietoja, voit pirauttaa rekry-vastaavallemme Marikalle, 044 0771776 tai laittaa sähköpostia marika.weckstrom@codento.com

Hae paikkaa
Hae paikkaa LinkedInin kautta