Pilviarkkitehti / -kehittäjä (DevOps)

Helsinki

Useita paikkoja osaajille

Yritysten omat laitesalit, -kaapit ja fyysiset palvelimet ovat viimeisen vuosikymmenen aikana korvautuneet julkisilla pilvillä ja hybridiratkaisuilla. Seuraavassa murroksessa palvelimet korvautuvat helposti skaalautuvilla funktioilla (serverless) ja versioiduilla konteissa asuvilla ohjelmistoilla. Muutos on jo käynnissä, mutta teknologian kehityksen seurauksena hyötyjä voidaan saada yhä pienemmissä hankkeissa.

Pilviarkkitehtina Codentolla pääset työskentelemään asiakkaidemme olemassaolevien ja vasta varovaisissa haaveissa siintävien pilvihankkeiden kanssa. Skaala vaihtelee muutaman palvelimen proof of concept -tyyppisistä toteutuksista sadoista tuhansista palvelimista koostuviin, ympäri maailmaa sijaitseviin OpenStack-alustoihin, joissa on valmiiksi teratavuittain liiketoimintakriittistä dataa.

Samoin työ voi vaihdella virtuaalipalvelinten orkestroinnista aina monipuolisten ja vikasietoisten CI/CD-putkien pystyttämiseen. Lisäksi oma erikoisosaamisesi voi helposti päätyä myytäväksi, sillä asiakkaamme ovat alati kiinnostuneita myös uudenlaisesta osaamisesta.

Toivomme työtehtävässä yhden tai useamman ohjelmointikielen (Python, Java, JavaScript, Perl tms) osaamista sekä kokemusta palvelimien, järjestelmien ja testauksen automatisoinnista. Erilaiset skriptaushankkeet (Bash, Python) sekä kokemus järjestelmäylläpidosta voi olla hyödyllistä, muttei välttämätöntä.

Codenton keskittyessä nimenomaan avoimen lähdekoodin hankkeisiin odotamme sinulta löytyvän jonkinlaista Linux-ymmärrystä ja ymmärrystä erilaisista verkkoteknologioista. Lisäksi toivoisimme, että seuraavat ohjelmistot ja alustat olisivat ainakin osaksi tuttuja: Jenkins, Gitlab, Amazon Web Services, Azure, Google Cloud, Docker, Kubernetes, Terraform, OpenStack.

Jos tarvitset lisätietoja, voit pirauttaa tai laittaa sähköpostia rekry-vastaavallemme Marikalle 044 0771776, marika.weckstrom@codento.com.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Hae paikkaa
Hae paikkaa LinkedInin kautta